Tilauslajit ja -ehdot

Improbatur toimitetaan Suomen Lukiolaisten Liiton liittokokouksen päätöksellä jäsenetuna liiton jäsenille automaattisesti, elleivät he ole sitä liittyessään kieltäneet. Tilaus keskeytyy, mikäli jäsen jättää jäsenmaksunsa maksamatta ja päättyy, kun jäsen eroaa liitosta.

Lisäksi Improbaturia on mahdollista tilata Holvi-shopista ja Kulttikiskasta…

* irtonumeroina viiden euron kappalehintaan. Postitettava irtonumero on aina lehden viimeisin ilmestynyt numero.

* vuoden määräaikaisena tilauksena. Tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta, ja päättyy seuraavan vuoden vastaavaan numeroon (esimerkiksi 3/2015 – 3/2016). Vuosikerta sisältää neljä numeroa, ja maksaa määräaikaisena tilauksena 15 euroa. Tilaajaa laskutetaan ensimmäisen postitettavan lehden yhteydessä.

* kestotilauksena. Tilausjakson pituus on neljä numeroa, ja se maksaa 10 euroa. Tilaus jatkuu neljän numeron jaksoissa voimassa olevaan kestotilaushintaan, kunnes tilaaja irtisanoo tilauksensa tai muuttaa sitä. Peruutus tai muutos on tehtävä kaksi viikkoa ennen uuden jakson alkua. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin, laskutetaan tilaajan saamat lehdet irtonumerohintaan. Ulkomaan toimituksiin lisäämme postimaksun. Holvi-shopissa tehdyt tilaukset laskutetaan ensimmäisellä kerralla verkkopankista tai maksukortilta, myöhemmin laskulla.

* yhteisötilauksena. Kuin kestotilaus, mutta hinta 0 euroa/jakso. Yhteisötilauksen voi tehdä nuorisotilalle, työpaikalle, järjestön tiloihin tai muuhun yleishyödylliseen tarkoitukseen. Tämän tilauksen voi tehdä vain Kulttikiskan tilauspalvelussa.

Peruutukset ja muutokset:

Ohjeet tilauksen perumiseen tai muuttamiseen löydät osoitteesta www.improbatur.fi/tilausmuutokset. Jäsenillä on oikeus keskeyttää lehden tilaus milloin tahansa tilausjakson aikana. Muutoslomakkeen kautta myös Suomen Lukiolaisten Liiton sidosryhmät voivat peruuttaa lehden tilauksen tai ilmoittaa osoitteenmuutoksestaan.

Tilaajalla on kuluttajansuojalain 6. luvun 15. pykälän nojalla oikeus peruuttaa tekemänsä tilaus 14 päivän kuluessa tilausvahvistuksen/laskun vastaanottamisesta. Tällöin tilaajan tulee ilmoittaa kustantajalle kirjallisesti, että haluaa peruuttaa tilauksensa.

Peruutusilmoitus saa olla vapaamuotoinen, eikä laissa velvoiteta ostajaa ilmoittamaan syytä peruuttamiselle. Tilaajan tulee toimittaa peruutusilmoitus kustantajalle viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun hän on vastaanottanut tilausvahvistuksen/laskun sekä ensimmäisen lehden. Kauppa voidaan peruuttaa myös ennen lehden saapumista. Kustantajan on peruutusilmoituksen saatuaan viivytyksettä palautettava tilaajalle hänen maksamansa tilaushinta.