Anna-Sofia Nieminen Improbaturin päätoimittajaksi

Blogi

[stag_icon icon="camera-retro"  size="1em" ] Aleksi Tuomola.

Uutinen

Suomen Lukiolaisten Liitto on valinnut yhteiskuntatieteiden maisteri Anna-Sofia Niemisen, 29, lukiolaisten aikakauslehti Improbaturin uudeksi päätoimittajaksi. Nieminen aloittaa tehtävässään huhtikuussa, ja ensimmäinen hänen päätoimittamansa lehti ilmestyy elokuussa.

”On valtavan hienoa päästä tekemään lehteä fiksuille, valveutuneille nuorille. Haluan innostaa ja haastaa heitä”, Nieminen sanoo.

Nieminen tekee tällä hetkellä freelance-toimittajan töitä muun muassa Mondolle, Journalistille ja Viestille sekä avustaa HSTV:tä. Aiemmin hän on työskennellyt esimerkiksi Helsingin Sanomissa ja Ylellä. Nieminen jatkaa päätoimittajuuden ohella myös muita töitään.

Nieminen seuraa tehtävässä Robert Sundmania, jonka viimeinen lehti ilmestyy huhtikuun loppupuolella.

”Improbatur on viimeisen kolmen vuoden aikana kehittynyt järjestölehdestä rohkeaksi lukiolaisten aikakauslehdeksi. Niemisestä Improbatur saa erinomaisen uuden päätoimittajan, joka luotsaa lehteä entistä parempaan suuntaan”, Sundman sanoo.

”Improbatur on meille todella tärkeä jäsenetu ja haimme henkilöä, joka ymmärtäisi sen arvon ja kykenisi ottamaan sen kehittämisen haltuunsa kokonaisvaltaisesti. Anna-Sofia on juuri etsimämme henkilö”, sanoo Suomen Lukiolaisten Liiton pääsihteeri Elisa Tarkiainen.

Jaa: